مشاوره حقوقی رایگان - وکالت در طلاق و حضانت بچه ها با نظریه دادگاه

سلام
بنده وکالت طلاق دادم و برای حسن نیتم حضانت بچه ها رونیز به همسرم دادم که دفترخانه منوط به رای دادگاه و نظریه قاضی بحث حضانت رو نوشته در وکالت نامه.
اما حالا همسرمبعد از گرفتن طلاق بچه ها با تعاریف سوء از من از من گرفته و حتی برای دیدنشان با مشکلاتی مواجهه هستم. آیا چنین حقی رو دارند ازنظرحضانت؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام میتونید بابت ملاقات دادخواست و دستور موقت بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد
امکان توافق نیز در این زمینه وجود دارد.

امکان دادخواست ملاقات با فرزند وجود دارد.
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طبق قانون تشخیص مصلحت فرزند با دادگاه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سن بچه هاو و ضعیت همسر شما و خودتان نیاز با بررسی دارد