مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در ازدواج موقت

یا حق و با سلام.
آقا و خانمی صیغه موقت هستند (بدون شاهد و یا ثبت محضری . فقط بین خودشان خوانده اند) ، مهریه هم کامل پرداخته شده ، هنوز زمان صیغه به اتمام نرسیده
در این حین خانم به آقا پنهانی خیانت می کند و هیچگونه جایی برای صحبت و تذکر منطقی وجود ندارد و خانم منکر می شود (در صورتی که مدارک شامل چتها و پیامهای احساسی و جنسی بین طرفین موجود هست).
لطفا به سوال زیر پاسخ دهید. تشکر

1- اگر آقا با خانم و یا فرد غریبه برخورد کند و درگیر شود و خدایی نکرده به جراحات و یا قتل بی انجامد حکم چیست؟ و در این شرایط رای چگونه صادر می شود؟
2- در این خصوص آیا مرد می تواند از خانم یا از فرد غریبه شکایت کند؟ (فرد غریبه در این خصوص که خانم در رابطه هست اطلاعی نداشته و خانم شیطنت کرده)
3- از لحاظ قانونی در این شرایط چه کاری باید از طرف آقا صورت بگیرد؟ (خانم مرتبا به آقا خیانت میکند _نه لزوما جنسی_ و روابط پنهانی خود را قطع نمیکند)
4-با توجه به اینکه صیغه بین خودشان بوده در خصوص خیانت از لحاظ قانونی و حقوقی چه تمهیداتی اندیشیده شده؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
زوج مسئولیت خواهد داشت

خیر ابتدا باید در دادگاه زوجیت ایشان اثبات گردد

باید ابتدا زوجیت ایشان در دفترخانه ازدواج ثبت گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر گونه ضرب وجرح برای مرتکب مسولیت ایجاد میکند

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

هر چند مطابق قانون ثبت نکاح موقت یا همون صیغه جز در موارد خاص مثل بارداری یا توافق طرفین الزامی نیست ولی عدم ثبت آن آثاری هم دارد منجمله اینکه در چنین حالتی مرد یا زن هیچکدام نمی توانند از حمایت قانونی برخوردار باشند و اگر بخواهند علیه همدیگر بصورت رسمی و قانونی ادعایی مطرح کنند دادگاهها نمی پذیرند مگر اینکه قبلش از طریق قانونی وجود رابطه نکاح موقت بین خودشان را با روش قانونی ثابت کنند. یعنی یا باید بروند دفترخانه ازدواج موقتشان را ثبت کنند و صیغه نامه رسمی بگیرند یا اینکه اگر طرف مقابل حاضر به همکاری نمیشود از طریق دادگاه برای اثبات صیغه موقت اقدام کنند.بهرحال مادامیکه مدرک مثبت ادعا مبنی بر موجود بودن رابطه نکاح موقت بین طرفین موجود نباشد هیچکدام از طریق قانونی نمی توانند علیه دیگری اقدام کنند چون تا بخواهند ادعایی مطرح کنند ازشون مدرک ازدواج موقت رو مطالبه میکنند. با این اوصاف پاسخ باقی سوالات شما مشخصه. اگه به زن یا مرد غریبه صدمه ای وارد کنید مسیولیت قانونی خواهید داشت. از نظر قانونی آقا در اینحالت یا باید رابطه را تمام کند و کنار بکشد یا اینکه اگه واقعا طرف رو بعنوان زوج موقت خودش قبول دارد باید صیغه نامه بگیرد یا از طریق دادگاه ازدواجش رو ثابت کند. بعد از اثبات تازه میتواند علیه زن ادعایش را مطرح کند. بهرحال یک زن در آن واحد حق ندارد با دو مرد رابطه داشته باشد چه ازدواجش از نوع دایم باشد چه از نوع موقت.البته شرایط شما متفاوت است در شرایط کنونی چون صیغه شما جایی ثبت نشده شما خودتان هم رابطه تان با خانم نامشروع حساب میشود مگر اینکه بتوانید ثابت کنید صیغه بودید. که آنهم واقعا کار دشواریست چون حسب ادعای خودتان حتی شاهد هم نداشتید صرف دادن مهریه هم برای اثبات ازدواج موقت کفایت نمیکند مگر اینکه با قراین و ادله دیگر همراه باشد به زبان ساده خانم میتواند خیلی راحت صیغه را حاشا کند و بگوید من هیچ نسبتی با این آقا ندارم.صرف اینکه به حسابش پول واریز کرده باشید هم مثبت ادعای صیغه بودن نخواهد بود