مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام امروزپیامی توگروه دوستان بودکه کسانی که سهام عدالت ندارن میتونن بااین لینک مبلغی دریافت کنن واردشدم وبعدسامانه سهام عدالت بودمشخصات خودم وکارتمو ودادم و10 میلیون ازکارتم کَسرکردالبته 1دقیقه قبل ناشناسی پیام دادبعدازسلام حروف انگلیسی tارسال کردهمون موقع ازحسابم کسرکردشمارشوبرداشتم وازخط خونه تماس گرفتم وگفتم که کارشماست ویه اقای جوانی گفت که من پیام ندادم وگردن نگرفت حالا بایدچیکارکنم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شکایت کلاهبرداری باید مطرح کنید با ادله موجود

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

شکایت خود رو از طریق دادسرای جرایم رایانه ای و تقاضای ارجاع به پلیس فتا پی گیری کنید