مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی

سلام من چند مدته به همسرم مشکوک هستم حالا بعد ده روزسفر کاری آمدم خونه .زیر تخت ده تادستمال که منی پاک کردن بود وداخل لاستیک بسته بود آیا راهی داره آزمایشگاه ببرم.چون اینطور قطعا میزنه زیرش میگه مال خودت بامن بوده.خواهش میکنم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اول شکایت کنید وبعد با دستور مقام قضایی به آزمایشگاه و پزشکی قانونی ارجاع شوید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

پیشرفت علم پزشکی امکان اثبات رابطه جنسی به راحتی فراهم شده و از آنجا که برخی از این روابط خارج از هنجارها و قوانین جامعه برقرار می شود و برخی دیگر با خشونت و تجاوز همراه است لازم است بتوانیم به صورت کاملا علمی و مستند اثبات رابطه جنسی از طریق پزشک قانونی را انجام داده و به کمک آن متجاوزین و هنجار شکنان را تنبیه و به مجازات برسانیم.
روابط انسانها در جامعه ای سالم مستلزم رعایت قوانین وضع شده توسط تک تک افرادی است که در آن جامعه زندگی می کنند روابط نامشروع و یا عدم رعایت هنجارها در جامعه مانند تجاوز جنسی می تواند عواقب جبران ناپذیر روحی و روانی برای افراد مورد تعرض بوجود آورد ضمن اینکه این روابط بنیان خانواده را هدف گرفته و گسترش آن موجب افزایش طلاق، جرم و جنایت و از هم پاشیدن زندگی ها می شود.
یک از چالش های مهم متخصصان اثبات رابطه جنسی از طریق پزشک قانونی بوده است که امروزه و توسط متخصصان پزشکی قابل انجام و استناد توسط مراجع قضایی است.
سیدمسعود حیدری