مشاوره حقوقی رایگان - خرید خونه

خونه ای که خریدم پایان کار نداشت، فروشنده نتونست برام سند بزنه من شکایت الزام به تنظیم سند، اخذ صورت مجلس تفکیکی و اخذ پایان کارو انجام دادم، فروشنده دادگاه نیومد قاضی رای صادر کرد که بیاد سند بزنه در ضمن من میخاستم وام بگیرم که فهمیدم پایان کار خونه مشکل داره، وقت تجدید نظر که 20 روز بود تموم شد منم رفتم درخواست اجراییه دادم تو شعبه دادگاه گفتن برو یک ماه دیگه بیا، الان سوال من اینه که عکس العمل دادگاه بعد از یک ماه که برم چیه؟؟
میخاد چیکار کنه بفرسته محضر مارو سند بزنن برام؟
معامله فسخ میشه؟ نمیشه؟
و اینکه اگه بخام معامله فسخ شه و خسارت بگیرم باید چیکار کنم؟
ممنون

پاسخ ها :

پوریا پرویزی

جناب آقای پوریا پرویزی :

فرصت یک ماه به جهت انقضای مهلت واخواهی بوده، بعد از قطعی شدن رای شما درخواست اجرائیه می‌دهید و بعد پرونده در صورت عدم اجرا توسط محکوم علیه به اجرای احکام میرود