مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت امضاء چک

سلام وقت بخیر
بنده یک برگ چک به تاریخ برج 6 سال 98 دادم که دارنده چک در برج 9 با مراجعه به بانک میگه امضاء چکتون مغایرت داره باتوجه به اینکه مبلغ چک در حساب موجود هست میتونه بابت مغایرت امضاء چک رو برگشت بزنه؟
جهت اصلاح امضا هم نمیاره شماره کارت فرستاده که مبلغو واریز کنم بعد لاشه چکو بگیرم ازش
لطف میکنین راهنمایی کنین

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله قابل برگشت هست. مرتکب جرم هم شده است.
مشکلی ندارد پولش را به کارت واریز کند. صورتجلسه کنید که بابت چک شماره ... پول را به کارت ... پرداخت کرد و چک را تحویل گرفت