مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت اشتباه امضا صاحب حساب

سلام‌ خدمت شمابزرگوار
من باشخصی ماشین معامله کردم وایشان چهاربرگ چک بعنوان قسط به من داده وثبت دروجه من کرده ولی یک برگ ازاین چک ها بنده خدا امضا کرده به اشتباه کمی شد که مغایرت ندارد و خواستم سوال کنم ایا پشت چک میتونه امضا جدید پشت نویسی کند پشت نویسی فقط بخاطر امضا که با امضا سه برگ دیگر تغییری ایجاد شد به اشتباه ایا قانون جدید پشت چک ثبت شده را امضا کند بانک قابل قبول هست راهنمایی لطف کنید بدید ممنون میشم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از بانک مربوطه جویا شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر طبق قانون جدید امکان ندارد مگر در سامانه بانک ثبت بشود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
از طریق بانک جویا شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از بانک مربوطه در این خصوص استعلام کنید.