مشاوره حقوقی رایگان - امضای دوم شخص برای صدور چک

با سلام
یک فقره چک که بابت ضمانت یک دستگاه صادر شده ولی بعد از اتمام مدت کرایه با وجود پرداخت هزینه مالک از گرفتن دستگاه و تحویل چک سر باز زده و اظهارنامه جهت حویل دستگاه ارسال شده الان طرفین متوجه شدن که امضا و مهر صادر کننده تماما با امضای ثبت شده بانک مغایرت داره
الان کسی که چک را صادر کرده جهت تحویل چکش باید استرداد چک را شکایت کنه یا خیانت در امانت ضمنا مالک دستگاه چه مشکلاتی میتونه برای صادر کننده ایجاد کنه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی اسناد و مدارک خواهد داشت