مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم تعلیقی

با سلام بنده در سال 1400 دوتا شکایت از دو شخص جداگانه به جرم تهدید و مزاحمت تلفنی داشتم ، بابت یکی از پرونده ها در تاریخ شهریور 1401 قاضی یک سال تعلیقی به من داده ، حالا پرونده شخص دومی هم با همین عنوان از سال 1400 در جریان هست و قاضی منو فرستاده پلیس فتا برای کارشناسی صدا ، میخوام بدونم که اگر بابت پرونده دوم هم که تاریخ وقوع جرمش مال سال 1400 هست (قبل از وقوع پرونده اول که بابتش تعلیقی گرفتم ) اگر الان توی شهریور امسال محکوم بشم آیا تعلیق بنده لغو میشه ؟؟ چون 2 تا جرم توی سال 1400 اتفاق افتاده و بابت جرم اول در شهریور 1401 حکم یک سال تعلیقی گرفتم و بابت پرونده دوم که هنوز در تحقیقات هست و هنوز جرم اثبات نشده و کیفر خواست نخورده ، با تشکر

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما

خیر . چون لغو تعلیق زمانی صورت میگیرد که جرم شما در مدت یکساله تعلیق مرتکب جرم شوید در حالیکه جرم ارتکابی شما همزمان بوده و ....