مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام وقت بخیر. من طلب داشتم از شخصی و چون خودشون چک نداشتن چک از نفر دیگه گرفتن و به من دادن و منم انتقال دادم به شخص دیگه و چک برگشت خورد و به خودم عودت داده شده است الان میتونم به اسم کس دیگه برگشت خورده من شکایت کنم!؟و اینکه صاحب چک میگن به من ربطی نداره و به خودش زنگ بزنید ایا در دادگاه صاحب چک میتونه ادعا کنه که برای شخص دیگه چک کشیده و دادگاه به نفعش رای بده!؟ایا میتونم توقیف اموال بگیرم ؟!و مسدودی حساب !؟و حکم جلب سیار!؟همه رو همزمان!؟پیشاپیش ممنونم از راهنمایی و لطف همگی

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
اگر چک صیادی هست ، با توجه به اینکه به نام شخص دیگری گواهی عدم پرداخت صادر شده شما فقط میتوانید با ارایه دادخواست حقوقی آنرا مطالبه نمایید .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما میتوانید حساب ایشان را توقیف کنید و ایشان باید ادعاهایشان را اثبات کنند