مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره

با سلام سوالی داشتم خدمتتون فردی میخاد ملکش رو به شخصی اجاره بده که خیلی مطمئن نیست دو دله واسه محکم کاری اضافه کردن این عبارت با دست خط اون شخص که حق فسخ قولنامه با صاحب خانه میباشد و اون شخص بپذیره اصلا تو مراجع قضائی کارائی داره یا خیر ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متن مربوطه تخصصی تنظیم گردد ترجیحا توسط وکیل دادگستری

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید در قرارداد متن تخصصی
تنظیم گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید شرط کنید که موجر هر زمان بخواهد می تواند قرارداد را فسخ کند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

برای اجاره
قولنامه چی میگه؟
سوالتان واضح میست