مشاوره حقوقی رایگان - ارسال دفاعیه پلیس آگاهی به دادسرا

با سلام
وکلای محترم بنده متهم به سرقت مستوجب تعزیری شدم و به پلیس آگاهی مراجعه کرده و اظهارات خودم مبنی بر دفاع از خود را نوشتم و سپس به دادسرا رفته و کم و بیش همان مواردی که در پلیس آگاهی گفتم را در دادسرا به بازپرس نوشته و بیان و امضا کردم.
آیا دفاعیه ای که در آگاهی نوشتم به دادسرا ارسال میشه و در دادسرا یا دادگاه بررسی و مطابقت داده میشه؟
چون من فکر میکنم مواردی که در آگاهی نوشتم کاملتر و دقیقتر هست.
بنده در آگاهی در 4 صفحه از خودم دفاع کردم. از قضا در آگاهی همان نفر که شاهد اصلی من هست را نوشتم ولی در دادسرا به دلیل استرس فراوان و کمبود وقت یادم رفته بنویسم. بنابراین تا به امروز از بین 5 نفر افرادی که شاهد بودن چهار نفر رفتن ولی این نفر اصلی هنوز نرفته که شهادت بده و منو به شدن نگران کرده و فکر میکنم شاید من یادم رفته اسمشو بنویسم ازش دعوت نکردن!
آیا میتونم در اظهارات یا لایحه جدید اسم طرف رو متذکر بشم و یادآوری کنم که این طرف هم بوده ولی من فراموش کردم که بنویسم؟
لطفا راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
لایحه دفاعیه دقیق تنطیم و برای مرجع قضایی ارسال نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مجددا به شعبه بروید و یا لایحه ارسال کنید درخواست کنید این شاهد هم جهت ادای شهادت احضار گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید