مشاوره حقوقی رایگان - وکالت کاری فروش زمین

با سلام زمینی به مساحت 280متر مربع درآسیابک زرندیه به نام برادر هست که بنده ازایشون وکالت کلی وفروش دارم با حق توکیل الان میخواستم جهت فروش اقدام کنم ولی میخواستم به وکلای محترم وکالت بدهم این کار را انجام بدهند لطفا اینجانب را راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
با یکی از وکلای دادگستری مذاکره و برای روند انجام کار با ایشان توافق کنید

حیدر محمدی

جناب آقای حیدر محمدی :

با سلام در صورت داشتن وکالت با حق توکیل به غیر، امکان وکالت دادن فراهم می باشد