مشاوره حقوقی رایگان - اختیار به وکیل

سلام ببخشید آیا این امکان وجود داره که فردی اختیار تام به یک وکیل بده تا صفر تا صد یک پرونده رو از ثبت شکایت تا رسیدن به نتیجه به وکیل واگذار کنه؟ بدون حضور و نیاز به خود شخص

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پرونده های حقوقی معمولا این امکان وجود دارد، در پرونده های کیفری اگر شخصی متهم باشد این امکان وجود ندارد و اگر شاکی باشد ممکن است دادگاه حضور موکل را لازم بداند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله حضور وکیل باعث میشود که عموما نیاز به حضور اصیل یا همان موکل نباشد. مگر در شرایط خاص

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در پرونده‌ای حقوقی معمولا همینطور است ولی در کیفری ممکن است یکبار احضار شوید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله وکیل دادگستری البته.البته شاید از نظر قاضی حضور اصیل در مواردی لازم باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله امکان دارد مگر دادگاه حضور موکل را لازم بداند که در این صورت موکل باید در جلسه دادرسی حضور پیدا کند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله ولی ممکن است دادگاه حضور موکل را ضروری تشخیص دهد و در مورد خاص و استثنایی ، ایشان را احضار کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب و مانعی ندارد وکیل میتواند تمام کارها را انجام بدهنددر صورت نیاز تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا در پرونده های حقوقی امکان پذیر است مگر قاضی حضور اصیل را لازم بداند