مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شاکی در قبال تعهد

در پرونده کیفری با موضوع تهدید و توهین رای قطعی شده و در اجرای احکام است شاکی گفته ک اگر تعهد بدهم هم برای این دو موضوع و هم موضاعتی غیر از پرونده رضایت میدهد ایا رضایتش باعث رد حکم میشود جزای نقد ب حساب دولت و شلاق تعزیری است با اینکه تخفیف داده میشود یا اینکه اصلا رضایتش با توجه ب تعهد قبول نمیشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت رضایت دادگاه می تواند در میزان مجازات تخفیف بدهد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در جرایم غیرقابل گذشت با گذشت شاکی در مجازات تخفیف داده خواهد شد و یکی از جهات تخفیف در مجازات رضایت شاکی است‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به موضوع دارد که جرائم قابل گذشت یا غیرقابل گذشت است
یاموضوع حقوقی است....
اصولا رضایت شاکی از موارد تخفیف است