مشاوره حقوقی رایگان - بازپرداخت به صندوق تامین خسارت بدنی

سلام وقت بخیر بنده حدود چهار سال پیش با یک بنده خدایی تصادف کردم و ایشون فوت شدن و صندوق خسارت های بدنی دیه رو پرداخت کردن به خانوادشون و الان بعد از چهار سال صندوق به بنده پیامک داده که باید این مبلغ رو یک جا بهشون برگردونم و بنده درخواست اقساطی کردن این مبلغ رو داشتم ولی قبول نکردن و گفتند باید یکجا پرداخت کنی وگرنه شکایت میکنیم و ماشینی که به نام مادرت هست رو مصادره میکنیم (پارسال این ماشین و بیمه نامش به نام من بود ولی در اصل برای پدر مادرمه و اونا پول خریدشو داده بودن به خاطر همین گفتن برگردون به اسم خودمون) بنده بهشون گفتم ماشین به نام مادرمه برای من نیست صندوق گفت که بیمه نامش به نام تو بوده ما شکایت کنیم مصادرش میکنیم.
خواستم بدونم آیا در صورت اقساط نکردن و شکایت کردن میتونن جلوی حقوق پدرم رو بگیرن ( پدرم فیش حقوقی دارن و بازنشسته هستن) یا ماشینی که گفتن رو مصادره کنن یا هرچیزی که برای خونوادم هستش رو ازمون بگیرن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که مدارک و مستندات مورد بررسی قرار گیرد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر بنام مادرتون باشد نمیتواند توقیف کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
خیر
مطلقا خودرو توقیف نخواهد شد
و هیچ مسئولیتی متوجه پدر شما و حقوق ماهیانه ایشان نخواهد بود

و امکان پرداخت به صورت اقساط وجود خواهد داشت