مشاوره حقوقی رایگان - اسیدپاشی به روی خودرو

سلام و احترام
دو روز پیش همسایه روبروی منزل ما که بنده ماشینم در جل.ی منزل ایشان پارک کرده بودم پیرو اخطار پارک به بنده اقدام به اسیدپاشی کرده که توسط دوربین ضبط شده و به وضوح دیده می شود . ما همان شب به ایشان اعتراض کردیم ولی چون میزان خسارت را نمیدانستیم و در عالم همسایگی با پلیس 110 تماس نگرفتیم و بعد از مشاهده فیلم دوربین درصدد شکایت برآمدیم و قصد شکایت داریم آیا اینکه با فاصله سه روز اقدام به شکایت میکنیم محل ورود دارد یا خیر و اینکه کسی که اقدام به این عمل کرده از میهمانان این همسایه می باشد که به دلیل عدم دسترسی به اطلاعات فردی ایشان نمی توان از خود شخص شکایت کرد آیا ما می توانیم از صاحب خانه که میزبان این فرد خاطی می باشد شکایت کنیم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید شکوائیه تخریب عمدی را مطرح نمایید
و باید مستندات و دلایل خود را به دادسرا ارائه نمایید و

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مدت زیادی نگذشته. می توانید شکایت کنید. طرف را مجهول الهویه اعلام کنید و ذکر کنید میهمان همسایه بوده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در جرائم فقط بایستی به طرفیت شخصی که جرم را انجام داده است طرح شکایت کرد و نمیتوان بر علیه اطرافیان آن طرح دعوی کرد و فاصله سه روز هیچ مشکل قانونی برای شکایت شما بوجود نخواهد آورد.