مشاوره حقوقی رایگان - طرح تحقيقات مقدماتی و موضوع اتهامات تحصيل مال از طريق نامشروع يا سوء استفاده و كلاهبرداری شبكه‌ای

بنده امروز پیامی برایم اومد که‌گفته میشود شخصی ولی بنده ایشان را نمیشناسم و نمیدانم چه کسی شکایت کرده است که طرح تحقیقات برای اتهامات تحصیل مال از نامشروع گفته میشد و بنده نمیدانم باید چ کنم چون نمیدانم حتی چه کسی شکایت کرده چطور غیر حضوری بفهمم کی بوده شاکی و اینکه هنوز قطعی شده یا هنوز دردست بررسی هستش ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید حضورا به شعبه مراجعه نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از سایت عدل ایران ، قسمت پیگیری پرونده های من

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که شماره پرونده را در اختیار دارید میتوانید از طریق سایت عدلیران با ورود به قسمت اطلاع رسانی پرونده میتوانید از وضعیت پرونده با خبر شوید.