مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت گوشی

برای من ابلاغیه اومده به عنوان دفاع از اتهام‌ انتسابی مبنی بر سرقت مستوجب تعزیر و عدم حضور جلب است یکسال گذشته بامن تماس گرفتن از دادگستری و ابلاغیه رو بعد یکسال دیدم و فقط یک‌ ابلاغیه اومده باید چیکار کنم در شهر دیگه ای بوده شاکی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید ببینید رای محکومیت غیابی اگر صادر شده است واخواهی کنید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.
حتماً پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی به مفاد ابلاغیه عمل بفرمائید اما توصیه می‌شود در صورتی که بعد مسافت است از وکیل شهر مربوطه استفاده کنید یا اینکه اگر خودتان تشریف می‌برید با خود وثیقه به همراه داشته باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم صادر شده است می توانید در مهلت قانونی واخواهی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید حضورا به شعبه مراجعه نمایید تا مشخص گردد که آیا رای صادر شده است یا خیر
و اگر رای صادر شده است رای غیابی صادر شده یا رای حضوری
و سپس اقدام قانونی مناسب انجام بدهید