مشاوره حقوقی رایگان - تقدم رای دادگاه کیفری بر حقوقی

من مدت 4 سال است که جدا از همسرم زندگی می کنم و ایشان طی این مدت از من با اتهام توهین، افترا و سقط جنین با همکاری مادر شکایت کردند. و دو برادر خود را شاهد قرار دادند. که در شورای حل اختلاف، دادسرا، دادگاه و دادگاه تجدیدنظر بررسی شد و قرار منع تعقیب و برائت من صادر شد.
در حال حاضر دو پرونده داریم
1- درخواست طلاق من در دادگاه خانواده با عنوان عسر و حرج
2- در جریان درخواست مهریه برادر ایشان به عنوان شخص ثالث وارد شدند و با ارائه مبایعه نامه ادعای خرید منزل همسرم را کردند که تقدم و تاخر مبایعه نامه در هیئت کارشناسی سه نفره بررسی شد و نظر کارشناسان این بود که تاریخ نوشتن مبایعه نامه مدتها بعد از تاریخی که در بالای مبایعه نامه نوشته شده است بوده. و الان در دادگاه تجدید نظر در حال بررسی هیئت 5 نفره می باشد.
آیا بر اساس ماده 18 قانون کیفری ، رای قطعی دادگاه کیفری می تواند بر رای دادگاه حقوقی تاثیر بگذارد؟
سپاس از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام موضوع دعوای کیفری ارتباطی به حقوقی ندارد که تاثیر بگذارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری تاثیر می‌گذارد...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله دادگاه حقوقی طبق قانون بایستی از آراء کیفری تبعیت کند و مطابق آن نسبت به صدور رای اقدام کند.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ارتباط رای کیفری با موضوع شما چیست ؟

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.