مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال همزمان در دو آموزشگاه زبان

سلام من مدرس زبان هستم و پارسال تو یه آموزشگاه مشغول به کار شدم. تو قرارداد نوشته بود بیمه نمیکنیم و من امضا کردم. بعد یه سال رفتم یه آموشگاه بهتر دوره ttc گذروندم و قبول شدم. اونجا هم قرارداد امضا کردم و بیمه هم شدم. ولی همچنان تو موسسه قبلی کارمو ادامه دادم چون حقوقم کفاف نمیداد دو جا کار کردم. الان آبله مرغان گرفتم و دکتر گواهی داده 10 روز استراحت کنم.آموزشگاه دوم که بیمه هم داره بهم مرخصی داده. اما آموزشگاه اولی که بیمم نکرده بهم مرخصی نداد. منم گفتم نمیتونم بیام و برامم مقدور نیست تو پاییز زمستون دو جا کار کنم. حالا مسئول آموزشگاه اولی تهدید کرده که ازت شکایت میکنم که بدون رضایت من جای دیگه قرارداد بستی و حق الزحمه منو هم تسویه نمیکنه. ممنون میشم بگید باید چی کار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مشکلی ندارد شما با جای دیگر قرارداد بسته باشید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

میتوانید از اداره کار شکایت و پیگیر شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در قرارداد اولی اشاره به ممانعت از شغل مشابه در مدت زمان معین شده باشد شما حق اشتغال نداشته اید و مدیریت آموزشگاه اول طبق قرارداد میتواند اقدام کند.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ملاک مفاد قرارداد فی مابین شما و آموزشگاه اولی می باشد . چه تعهداتی در آن گنجانده شده است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نگران نباش نمیتونه شکایت کنه شما که با او قرارداد تمام وقت ندارید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بسته به مفاد قرارداد دارد ایا منع شده اید در طول استخدام در مراکز رقیب یا ... کار کنید؟