مشاوره حقوقی رایگان - قتل سرباز حین خدمت

سلام برادر من دچار بیماری روانی دو قطبی بود موقعی که سربازیش رسید از ترس محرومیتها خودشو سالم جا زد. در اول دوران اموزش بهش گیر دادن چرا مو و ریشت بلنده اونم زیر بار نمیرفت تا اینکه شروع به زدن ماموران و فرمانده کرد و دست، کتف و دندان انها را شکست و در اخر با زخمی کردنش، ایشان را با حال بی حال راهی 48 ساعت انفرادی کردند و در همانجا به علت از دست دادن خون زیاد مرد.
خواستم بپرسم راه شکایت و قصاص خون برادرم از مسببین این حادثه چیه. چون فرمانده ای که ایشان را با چاقو زخمی کرده استنادش به مجانی بودن ایشان بوده و برای دفاع از خودش به او چاقو زده و این درصورتی است که در پرونده معاینات اولیه بحث سلامت تایید شده؟ ایا بی توجهی زندان بان از زندانی که احتمال مرگ او وجود داشته پیگرد قانونی ندارد؟ متشکرم از پاسخگویتان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قتل از جمله مسائل حیاتی و مهمی است که نیاز به ساعتها بررسی و حتی مطالعه پرونده کیفری دارد تا در نهایت بتوان نسبت به ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی اقدام شود و مسأله حقوقی شما مرتفع شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری قابل پیگیری و دفاع است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
حتما شکایت نمایید

خیر ایشان سالم بوده است اگر ایشان مجنون بوده است پس چرا به خدمت سربازی معرفی شده است

حتما وکیل بگیرید و موضوع را پیگیری نمایید و نتیجه خواهید گرفت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دفاع باید متناسب با حمله باشد ضمن اینکه چرا زخمی در انفرادی در حال خونریزی گذاشته شده تمام این افراد مقصر هستند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

موضوع مورد بحث شما بسیار از لحاظ کیفری پیچیده می‌باشد حتماً اقدام کنید . توصیه می‌کنم وکیل بگیرید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید به دادسرای نظام شکایت کنید ، البته باید ببینید در جواز دفنش چی نوشته ،ضمنا شما خودتان می فرمایید بیمار روانی بوده ، شما باید به فرمانده یگانش خبرمی دادید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به این که در پادگان حادثه رخ داده است می توانید علیه مسببین به دادسرای نظامی محل شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما نیاز به پیگیری دارد پیگیری نمایید راهکار وجود دارد