مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند موتور سیکلت

سلام من یه موتور قولنامه ای دستنویس خریدم و کارت موتور و سند فروش و سند مالکیت هم دارم که موتور به نام کس دیگه است و بهش زنگ میزنم که بیاد بنام بزنه نمیاد و میگه اون کسی که ازش خریدی بهم 300 تومن بدهکاره (بابت موتور) و سند و توقیف کردم پولو بده بهت یه وکالت یک هفته‌ای بدم برو بنام بزن و توی سند ذکر شده (هر گونه کشف الفساد پای فروشنده است. آیا باید چه کار کنم . ممنون

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
درصورتی که که پلاک توقیف باشد باید دادخواست الزام به فک پلاک ارائه نمایید