مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط همسر

سلام
همسرم مدت سه روز هست که منزل را ترک کرده، به گفته خودش مساله بیکاری من و اقساط عقب افتاده هست.
سند ازدواج و تمام مدارک خودش رو هم برده، برای دادخواست تمکین به دادسرا مراجعه کردم گفتن باید سند ازدواج موجود باشه. ما در شهرستان عقد کردیم و حتی یادم نیست آدرس دفترخانه کجا بوده. من چه کاری میتونم انجام بدم. تا به الان خشونت به خرج ندادم و معتاد هم نیستم فقط بیکار بودم. نه ماه بیکار بودم.
هرچی بهش پیام میدم فحاشی میکنه و میگه نمیام، حتی اگر بخوام بیام هم پدرم نمیزاره.

پاسخ ها :

مجید شهسواری

مجید شهسواری :

سلام بر شما
شما میتونید با مراجعه به دفترازدواجیکه عقد درآمد صورت گرفته نسبت به اخذ رونوشت از عقدنامه اقدام نمایید
و بعد از آن هر اقدام حقوقیکه لازم باشه میتونید بعمل آورید