مشاوره حقوقی رایگان - وكالتنامه

باسلام . پدر بنده وكالت تام الاختيار محضری در مورد تمام اموالش به مادرم داده است. ايا پدر بنده ميتواند اموالش را به شخص ديگر سند بزند؟ يا طلب پول اموالش را از مادرم بكند؟ در چه صورت پدرم هيچگونه حقی در اين زمينه نخواهد داشت؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله خودش میتواند به شخص دیگری منتقل نماید و وکالت دادن مانع از این نیست که اصیل نتواند خودش مورد وکالت را انجام دهد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله باتوجه به مالکیت پدرتان دراموال
هرمالکی حق همه گونه تصرف دراموال رادارد وهرکاری می تواندبکند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. اصیل که پدرتان باشد میتواند معامله کند. مگر اینکه وکیل زودتر فروخته باشد و دیکر مالی وجود نداشته باشد.
وکیل در صورت فروش باید قیمت متعارف بفروشد و پولش را به اصیل بدهد.