مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

سلام مادر بنده و خواهرم هر کدام نیمی از حقوق پدرم را دریافت میکنند الان سه سال است مادر بزرگم فوت شده و حقوق مستمری شوهرش را می گرفت الان مادرم میتواند حقوق مستمری پدرش را هم بگیرد با توجه به اینکه حقوق پدرم بین مادر و خواهرم تقسیم شده است

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تنها یک مستمری قابل دریافت است

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود
بهتر است مادرتان از دریافت مستمری همسرشان انصراف دهند و مستمری پدرشان را دریافت کند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیر مادر شما تنها از یک سرپرست می‌تواند حقوق دریافت کند اما نوه دختری به شرط شاغل نبودن و مجرد بودن میتواند مستمری پدربزرگ را دریافت کند و یا اینکه مادرتان مستمری همسر را دریافت نکند و مستمری پدر خود را دریافت کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون فقط شخص میتواند از یک مستمری استفاده کند و امکان بهره مند شدن از دو مستمری به شکل همزمان وجود ندارد‌.