مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

با سلام
من در رشت با سمند تصادف کردم و مقصر نبودم از بیمه شخص ثالث راننده مقصر استفاده کردم و خسارت را گرفتم.
ماشین من ساینای صفر است و محل زندگیم خمین هستش. حال من می‌خوام برای افت قیمت ماشینم شکایت کنم.
شورای حل اختلاف خمین میگه باید بری در همون شهری که تصادف کردی شکایت کنی.
حال من نمیتونم برم رشت و شکایت کنم.
چه راهکاری برای گرفتن خسارت افت قیمت خودرو دارید؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری محل وقوع حادثه صالح به رسیدگی است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به شورای همان شهر تصادف مراجعه نمایید ، در ضمن ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی نمایید

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود
متاسفانه باید به حوزه قضایی محل وقوع حادثه مراجعه کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

راهکار دیگری ندارد حوزه قضایی محل تصادف صالح برای رسیدگی می‌باشد می‌توانید ضمن آن مطالبه هر ینه‌های رفت و آمد را نیز داشته باشید