مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت

سلام . زمینی به متراژ 13000 متر دارم . قراردادی برای انجام کارهای ثبتی و شهرداری با شخصی میخوام ببندم که کارهای اداری انجام بده . بابت هزینه های کارهای زمین ؛ میخوام چک تضمین بدم به کسی که کارهای زمین انجام بده . « سوال » : چک تضمین در قرارداد ذکر بشه بعدا اگه شخص نتونست انجام بده . میتونه چک ببره بانک وصول کنه ؟ متشکرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متن مربوطه باید تخصصا تنظیم گردد
لزوما از یک وکیل دادگستری کمک بگیرید تا متن را نگارش کنند
وگرنه ممکن است دچار خسران جبران ناپذیری شوید

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

با سلام، بانک بدون توجه به تضمین قید شده در متن چک، در صورت وجود پول درحساب، وجه آن را به دارنده پرداخت می کند.

شما نیز می توانید با تقديم دادخواست و اثبات عدم انجام کار توسط خوانده، استرداد لاشه چک را از ایشان بخواهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر در قرارداد قید تضمین باشد . طرف می بایست به تعهدات خود کامل طبق مفاد قرارداد عمل نماید سپس اقدام به وصول نماید . بهتر قرارداد خود زیر نظر و با حضور وکیل دادگستری محل خود تنظیم نمایید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در قرارداد شما این موضوع قید شود تا بتوانید بعداً از این حق استفاده کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حتما مشخصات چک را در قرارداد بطور دقیق قید کنید تا در آینده از مزایای آن بتوانید استفاده کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر شما قرارداد دقیق و تخصصی تنظیم نمایید مبلغ چک قابل وصول نمیباشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام چک را حتما در قرارداد درج نمایید واز آنجاییکه بسیاری از پروندهای دادگستری از تفسیر همین قراردادهاست اگر میتوانید حتما از وکیل در نگارش قرارداد استفاده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی با یک قرارداد قوی منظم تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام چک سند تجاری است و قابل مطالبه قراردادی بنویسید و شرایط آن را درج نمایید تا بعداً دچار مشکل نشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یک قرارداد خوب تنظیم نماییدچک قابل مطالبه می‌باشد چون سند تجاری است