مشاوره حقوقی رایگان - نزول

سلام وقت بخیر برادر من تو بازار فارکس کار می‌کنه و اگه سرمایه داشته باشه درآمد خوبی خواهد داشت بخاطر یه بدهی سنگین مجبور شد از شخصی به ظاهر مذهبی چهار میلیارد به بهانه کار تو فارکس بگیره( اون شخص نمیدونه برادر من پول رو بابت بدهی گرفته)و قراردادی شده که ماهی مبلغ مشخص به اون شخص پرداخت بشه برادر من نزدیک یک سال هست که داره ماهی 150 میلیون تومان به اون شخص پرداخت می‌کنه و دیگه توان پرداخت رو نداره چون مبلغی هم دستش نیست که تو بازار کار کنه حالا می‌خوام بدونم این مبلغی که برادر من پرداخت کرده تا الان نزول حساب میشه ؟اگه جواب مثبت هست اون شخص هم مجرم هست؟ چون تازه میخواهیم با یه سرمایه جدید شروع کنیم و نمی‌خوام یک ریال از درآمد حاصله از سرمایه جدید صرف پرداخت نزول بشه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر مطلقا فعلا ربا محسوب ‌نمیشود

شما مسئولیت پرداخت تمام مبلغ و خسارات را خواهید داشت
میتوانید تماس بگیرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ربا دهنده و ربا گیرنده هر مرتکب جرم شده اند ، لیکن شرایط ربا دهنده تفاوت دارد اگر اثبات نماید از روی اضطرار بوده معاف از مجازات است، لیکن به هرحال تشخیص قاضی ملاک عمل است.
بهتر است حضوری با وکیل دادگستری محل خود مشاوره نمایید