مشاوره حقوقی رایگان - تایید یا رد اعتراض

سلام و درود.
من بابت انجام کار و طلبی که داشتم از طرف مقابل یک فقره چک گرفتم که برای خودشون نبود و بعد از تماس و هماهنگی ایشان با صاحب اصلی، چک به نام بنده ثبت شد...
بعد از 2 ماه رفتن از من بابت خیانت در امانت شکایت کردن و تو دادگاه بدوی رای به نفع من صادر و دادگاه بدوی بدون احضار بنده قرار منع تعقیب صادر کردن .
حالا شاکی رفته رو رای دادگاه بدوی اعتراض زده که بعد چند روز اعتراض ایشون توسط دادگاه کیفری قبول شده و نوشته قرار دادگاه نقض شده و پرونده اعاده شد .
و حالا توی ثنا برام تو قسمت دادسرا زده :
تصمیم مورد اعتراض تایید شد و تو خلاصه پرونده نوشته :
موضوع اعتراض نسبت به قرار نهایی در 103 كيفري دو - ... رسیدگی و قرار نهایی صادره تایید شد.
خواهش میکنم کمک کنید که این ینی اعتراض رد شده و یا قبول شده.
ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ‌حضورا به شعبه مراجعه نمایید تا مشخص گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در سوال شما تعارض وجود دارد ،یک مورد نوشته اید نقض شده و در پایین نوشته اید تایید شده، بهتر است به ثنا خود رجوع، تصمیم دادگاه را مطالعه یا متن حکم را دقیق وکامل بنویسید .