مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند برای زمین ملی

من یک منزل مسکونی دارای امتیاز آب و برق و گاز دارم و پروانه ساخت آن را از طریق ماده 100 شهرداری گرفتم.زمین تو ناحیه شهری هست و عوارض سالانه آن پرداخت شده است. و قبل من چندین بار معامله شده است و مبایعنامه ها موجود است. الان که برای دریافت سند ثبتی اقدام کردم اعلام کردند زمین جز اراضی ملی هست. اکنون راهکار چیست؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به ارگان مربوطه مراجعه نمایید ، اراضی ملی متعلق به دولت است،ساخت وساز یا خرید وفروش آن ممنوع و باطل است ، حتی با چند با معامله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
قبلا کامل پاسخ داده شد
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام به طرح دعوی کنید بطورکلی اراضی ملی برای دولت است و خرید و فروش آن ممنوع است و اینچنین معاملاتی باطل است.