مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تعمیرگاه موتور رسیکلت

سلام روزتون بخیر!
متنی ک دارم مینویسم یکمقداررکامل و جامع هستش و حالا موضوع شکایتم رو نمیخاوم دقیقا طبق این قضیه باشه!
من دوماه پیش موتور ویو خودم رو بردم پیش تعمیرکار!و مبلغ 600هزار تومان بهش دادم.دنده دو موتور رد میکرد گفتم همین مشکل رو برام درست کن!موتورو گرفت باز کزد گفت اره حله من راحت درستش میکنم نمیخواد گیربکس عوض کنی!خلاصه بعد یک ماه ک میگفت من دارم قطعات. رو میفرستم تراشکاری ب شهر های مختلف بهم گفت بالاخزه پیدا کردم کسیو ک درست کنه!دقیقا یک ماه طول کشید!بعد بهم گف یسری قطعات دگ هم خراب هستن!اونارم بخر درست کنم کله قطعات سری دوم برام نزدیک 400 هزار تومان خرج برداشت!بعد از اون دگ شروع شد!هرسری ک زنگ میزدم یا مادرشون یا خانومشون تو بیمارستان بودن یسری مغازش اتیش گرفت یسری بچش دستش شکست دسته کارگرش رف لای پنکه!
خلاصه!
من وقتی موتور رو دادم تعمیرگاه دوشغل ساده داشتم و تنها منبع درامدم بود!
یکی معلمی میکردم و یکی توی یک فروشگاهس بصورت پاره وقت ولی چون مسیر خونم دور بود ب موتور نیاز داشتم!
و تو طول ماه اول چون میدونستم موتوز رو بهم میده با گرفتن اژانس ب محل کازم میرفتم!ولی از ماه دوم دیدم نمیتونمم اینکارو بکنم!هزینه هام درست نمیشد هیجوره!اژ یکی از کار عام آمدم بیرون!
فقط معلمی رو نگه داشتم ک بعد از دوهفتع هزینه اژانس بهم فشار اورد و از اون کارم امدم بیرون!الان کاملا بیکارم!
و تنها دلیلش این شخص هستش!
حالا موتوری ک بهم تحویل داده بعده دوماه!
اینه شکسته هستش!فیلم دارم ک قبلش سالم بود!
ترمز جلو کار نمیکنه!
دنده همچنان خرابه!
موتور با استارتش روشن نمیشه!
ی صدای عجیبی هم میده!
و حالا از من پول هم میخواد!
میخواستم بدونم راهی هست من بتونم حقومو ازین ادم بگیرم!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.