مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف کارفرما و پیمانکار ساختمان

با سلام من یک زمین کارگاهی 152 متری داشتم که برای ساختن اسکلت دوکارگاه 75متری با پیمانکار قرارداد بستم و داخل قرارداد نوشیم اجرای بالکن و راه پله با متراژ توافقی هم به عهده پیمانکار میباشد ولی حرفی از متراژ بالکن نزدیم داخل قرارداد، الان که کار زیر سقف رسیده پیمانکار کار رو تعطیل کرده و بالکن داخل مغازه رو متر کرده شده 45متر و میگه 45متر به زیربنا اضافه شده و متراژت شده 197متر باید پول بالکن رو کامل بدی البته داخل قرارداد نوشتیم خسارت روزانه برای قرارداد هم معین کردیم میخواستم بدونم آیا میتونه این 45متر رو به قیمت متراژ کامل از من بگیره یا بعده خودش بوده یا اینکه اگر کار به دادگاه برسه بالکن نصف حساب میشه؟واینکه اگر شکایت کنم کار طول بکشه آیا خسارت روزانه رو میتونم بگیرم ؟
ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

درود برشما دوست گرانقدر
توضیحات شما را مطالعه نمودم موضوع نیازمند بررسی بیشتر و مطالعه قرارداد دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بتهتر است مدارک خود را حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود ببرید و مشاوره دقیق دریافت نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات و شروط قرارداد میباشد