مشاوره حقوقی رایگان - دعوی متقابل تایید فسخ

سلام قولنامه ای به عنوان خریدار امضا کردم که حق فسخ در ازا پاس نشدن چک برای فروشنده داشت و به استناد به این بند هم دادگاه بدوی هم تجدید نظر حکم فسخ دادن ولی چون داخل دادخواست استرداد ثمن نبود فسخ اجرایی نشد و فقط اعلامی بود الان با توجه به این که مدارک و شواهد جدیدی پیدا کردم برای رد اون دعوی تایید فسخ چه کاری باید انجام بدم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دلیل جدید دارید می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه و دادنامه صادره حائز اهمیت است که پس مطالعه
ارائه طریق گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در مهلت قانونی می توانید از دادگاهی که حکم قطعی را صادر نموده اعاده دادرسی نمایید . مهلت قانونی 20 روز از زمان پیدا شدن سند جدید یا همان مکتوم فرصت تقدیم دادخواست اعاده دادرسی را دارید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر دلیل جدیدی در دسترس قرار گرفته است نسبت به اعاده دادرسی اقدام شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

چون حکم قطعی صادر شده است
امکان اقامه دعوای متقابل وجود ندارد

و شما با شرایط خاصی و اگر شرایط مقرر در قانون را داشته باشید میتوانید درخواست اعاده دادرسی را مطرح نمایید

در غیر این صورت شما باید دادخواست مطالبه ثمن معامله به علت فسخ قرارداد را اقامه نمایید و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نسبت به اعاده دادرسی اقدام کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه توضیح اینکه قابلیت فسخ دارد یا خیر میره داخل ماهیت حقوقی این موضوع که باید دفاعیات و لوایح قوی باشد که توجیه کننده قضیه باشد چرا که فسخ امری است اثباتی که برخلاف اصل است و نیازمند اثبات البته این مورد اهمیت پیدا میکند که قرارداد شما حتما باید رویت شود و چرا که ممکن است کلمات مجمل در آن وجود داشته باشد و همچنین باید تمام شروطی را که در قرارداد ذکر شده است در نظر گرفت چرا که ممکن است شروطی باطل باشد در هر صورت اسناد و مدارک شما نیازمند بررسی دقیق است و پس از آن نظر قطعی به شما عرض خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اعاده دادرسی داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مدارک و مستندات شما می‌بایست مورد بررسی قرار بگیرد