مشاوره حقوقی رایگان - استعلام حفاظتی گزینش ارتش

سلام از گزینش ارتش درجه داری زنگ بزنن به دهیاری برای پرسو جو از ریس دهیاری بعدش ریس بگه نمیشناسمش زنگ بزن به یه نفر که بگه میشناسمش دوباره از دهیاری زنگ بزنه به گزینش ارتش براشون توضیح بده مشکل پیش میاد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است نمی‌توان گفت مشکلی ایجاد می‌شود یا خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید‌.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام از اداره مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال حقوقی نمی‌باشد درون سازمانی است از ارگان مربوطه پیگیری نمایید