مشاوره حقوقی رایگان - عدم امكان بازديد ملک از سوی مستاجر

با سلام واحترام ، واحدي دارم كه درونش مستاجر مي باشد ، اعلام كرده مي خواهد برود اما اجازه بازديد جهت رهن دادن واحد را نميدهد ، ومن هم تازماني كه خانه را مجددا اجاره بدهم نمي توانم پول پيشش را پرداخت نمايم ، مستاجر تهديد كرده در صورتي كه سر موعد پولش را پرداخت نكنم ، طبق اجاره نامه ضرر وزيان مي گيرد ، لطف كنيدپاسخ دهيد، اولا من از لحاظ قانوني چه كار مي توانم انجام بدهم ، ثانيا آيا او مي تواند ضرر وزيان را علي رغم همكاري طلب كند. باسپاس

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم اظهارنامه ارسال کنید که شما همکاری نمیکنید برای بازدید و تبعاتش باخود شماخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در عرف محل بازدید منزل اجازه انجام می شود شما می توانید اظهارنامه ارسال کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود حق با مستاجر است تا پایان مدت قرارداد و شما فقط با موافقت نامبرده و‌ حکم قضایی حق ورود دارید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

منافع ملک طبق قرارداد اجاره متعلق به مستاجر است بدون اذن ایشان کسی حق ورود ندارد . در خصوص ضرروزیان مفاد قرارداد و تعهدات طرفین ملاک عمل است .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مستاجر مالک منافع عین است و تا زمانی که در آنجا سکونت دارد شما حق ورود بدون اذن را نخواهید داشت مضافا در مورد ضرر و زیان هم طبق قرارداد عمل خواهد شد‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
بله
با شرایطی مبلغ وجه التزام روزانه قابل مطالبه است
و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قانونا بعد از مدت قرارداد امکان رفت و آمد وجود دارد. توافقی عمل کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تا پایان قرارداد فقط با اجازه ایشان امکانش است و بابت ضرر و زیان باید بر طبق قرارداد عمل شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا پایان قرارداد اجاره مستاجر مالک منافع می‌باشد و می‌تواند شخصی را راه ندهد

شما می‌بایست در تاریخ مورد نظر مبلغ رو بپردازید وگرنه روزانه جریمه خواهید شد آن هم تحت شرایطی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وفق قانون باید در زمان انقضای قرارداد مبلغ را واریز نمایید مگر با ایشان توافق نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
تا پایان مدت زمان قرارداد مستاجر می تواند به شما حق بازدید ندهد مگر خلاف آن در قرارداد شرط شده باشد بنابراین بهتر است موضوع را دوستانه حل و فصل کنید.
خسارت تاخیر تادیه مطابق شرایط قرارداد قابل مطالبه است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا پایان قرارداد اجاره مستاجر مالک منافع می‌باشد و می‌تواند شخصی را راه ندهد

شما می‌بایست در تاریخ مورد نظر مبلغ رو بپردازید وگرنه روزانه جریمه خواهید شد آن هم تحت شرایطی

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر در قرارداد اجاره پیش بینی نشده که مستاجر متعهد به رویت رساندن منزل باشد �نمی‌توانید ایشان را ملزم کنید