مشاوره حقوقی رایگان - اثرانگشت جعلی

سلام
فردی یک سفته 50 میلیون تومنی به بنده داده و ضامنش پشت سفته اطلاعاتش رو در بخش تعهد نوشته و اثرانگشت داره اما بعد از اینکه یکسری اتفاقاتی رخ داد ما حدس میزنیم ضامن که مادرش هست گویا از این موضوع باخبر نیست و بنده نوبت شورای حل اختلاف دارم. امکانش هست راهنماییم کنید به کدوم نهاد باید مراجعه کنم تا متوجه بشه اثرانگشت جعلی هست یا خیر؟ و چطور توی جلسه میشه با گواهی قانونی این موضوع رو ثابت کرد؟ سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
قبل از جلسه دادرسی امکانپذیر نیست
شما باید در جلسه دادرسی ،
با توجه به موضوع ، درخواست انکار یا تردید یا جعل را مطرح نمایید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در حین جلسه رسیدگی ادعای جعل کنید تا موضوع مورد کارشناسی قرار گیرد.