مشاوره حقوقی رایگان - اموال پدری

سلام خسته نباشید
از کجا باید بفهمم پدرم که فوت شده ایا سهامی داره یا نه.یا اموالی که خبر نداشته باشیم
یه سوال دیگه:
اموال پدرم تقریبا 20الی30سال پیش ضبط دولت شد ایا میتونم طلب کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر ترکه بدهید تا استعلام بشه و مشخص بشه پدرتان اموالی دارد یا نه.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر گواهی انحصاروراثت گرفته اید از طریق شورای حل اختلاف محل دادخواست تحریر ترکه متوفی ارائه دهید ، در خصوص اموال ضبط شده توسط دولت بررسی بیشتر نیاز است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست تقسیم ترکه را
به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید
و سپس درخواست استعلام از اداره ثبت شرکتها و سازمانها بورس را ‌نمایید
و ...

ممکن است بستگی دارد و باید اصل موضوع مصادره اموال بررسی گردد
شما میتوانید به وکیل مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت از شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی اقدام کنید سپس دادخواست به خواسته تحریر ترکه را به ثبت رسانده تا کلیه اموال اعم از منقول و غیرمنقول استعلام و شناسایی شود.