مشاوره حقوقی رایگان - اثبات حجر

با سلام، چطور میشه برای پدری با سن 57 سال با سوابق کیفری متعدد، که با رفتار و اعمال غیر قانونی و غیر اخلاقی و نسنجیده ، موجب دردسر سایر اعضای خانواده میشود ، اثبات محجوریت کرد. شهادت دوپسر و همسر و دخترشون کافیه؟ اگر نیست چطور باید اثبات کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف شهادت قطعا خیر
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد که آیا شرایط پزشکی به چه نحو می باشد.

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

سلام موضوع شما مشمول موارد محجوریت نیست مگر روانشناس یا روانپزشک حاذقی ایشان را معاینه و سلامت عقلی و روانی ایشان را تایید ننماید و تشخیص به روان پریشی یا روان رنجوری حاد درایشان بدهد شاید آنوقت بتوان نسبت به اخذ حکم محجوریت اقدام نمود.