مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره دزدیده شدن طلا

سلام ما دو ماه پیش یک عروسی رفتیم و بعدش
که برگشتیم خانه همه ی طلا هایمان را سر جایش گذاشتیم 1 ماه بعدش پدرم گفت میشه شناسنانه من را بدهید مادرم هر چه دنبال ان گشت نبود بعد مادرم گفت طلا هایمان هم در همان پلاستیک بوده و شکایت کردیم مادرم کل خانه را زیر و رو کرد اما ان را پیدار نکرد امروز که از بیرون اومدیم دو تا اقای ناشناس از طبقه ما بیرون امدند ممکن است ان ها بتشند و باید چکار کنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر از فرد و افرادی شکایت دارید با ادله و دلایل شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید اطلاعات خود را به پلیس محترم آگاهی بدهید