مشاوره حقوقی رایگان - سلام نهر عمومی

داخل ملک من نهر عمومی قرار داره داخل بافت من ملک بامجوز شهرداری ساختم همسایه ها میگن قانون شما باید کلید بدی تا ما حق آبه مان را از داخل باغ ببریم ممنون میشم پاسخ بدهید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر از قبل حق عبور و انتفاع و حقابه دارند می توانند. در هرحال تشخیص قاضی با جلب نظر کارشناس رسمی وخبره ملاک عمل است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
کلید لازم نیست بدهید
طبق قانون اگر نهر عمومی در ملک شما رد میشود و برای استفاده از حق ابه توسط همسایه ، ورود همسایه به ملک شما الزامی باشد همسایه میتواند فقط با اجازه شما وارد ملک شما گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر برای همسایگان حقی وجود داشته از گذشته می‌بایست حق آنها محفوظ بماند