مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مجدد نام خانوادگی

سلام وقت بخیر
من حدود دو ماه پیش فامیلم رو چون نامناسب بود و اسم مکان داشت عوض کردم ولی بعد از مدتی متوجه شدم که فامیل جدیدی که انتخاب کردم چون کلمه ی آشنایی نیست تلفظ و کاربردش برای دیگران سخته و در اکثر مدارک و بین افراد اشتباه نوشته و گفته میشه بدلیل مشابهت با کلمات دیگه
از اونجایی که من هم در شرکت بزرگ کار میکنم و با افراد زیادی در ارتباطم دچار مشکل شدم و از لحاظ روحی دچار افسردگی شدم
آیا امکانش هست دوباره تغییر بدم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از طریق سایت یا اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه تقاضای خود را تقدیم نمایید ، ملاک مقررات آن اداره می باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هر ایرانی تنها یک بار حق تغییر نام خانوادگی خود را دارد و زمانی که نام خانوادگی تعویض شود، دیگر امکان بازگشت یا تعویض مجدد را ندارد.اما گاها با حکم دادگاه می‌توان تغییر مجدد داد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر هر فرد در طول زندگی و حیات خود فقط یک مرتبه میتواند نام یا نام خانوادگی خود را عوض کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما یک بار می‌توانستید نام خود را تغییر بدهید می‌توانید از طریق ثبت احوال و دادگاه مجدد اقدام کنید ولی نتیجه قابل پیش‌بینی نیست