مشاوره حقوقی رایگان - حق الوكاله در شكايت كيفري

سلام وقت بخير
از بنده شكايت كيفري شده در رابطه با تشكيل ندادن مجمع عمومي شركت سهامي خاص البته شاكي خودش نايب رئيس هيئت مديره هست و من رئيس هيئت مديره شركت هم از زمان ثبتش تا الان اصلا فعاليتي نداشته و اصلا با حسابش كار نشده و بازرس اصلي هم مادر شاكي هست. با توجه به اين كه بازرس نسبت فاميلي داشته و اينكه در غياب من وظيفه نايب رئيس بوده مجامع رو تشكيل بده ميشه دفاعي انجام داد؟
حالا اگر من پيروز دادگاه بشم ميتونم هزينه وكيلمو بگيرم يا نه؟ شنيدم كه در دعاوي كيفري نميشه هزينه وكيل رو مطالبه كرد درسته؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می توانید دادخواست جداگانه جهت مطالبه ضرروزیان خود به دادگاه ارائه دهید،
لیکن توجه داشته باشید اگر دادگاه رای به نفع شما بدهد فقط نسبت به مبلغ مندرج در وکالت نامه رای صادر می نماید نه آن مبلغی که به وکیل داده اید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حق الوکاله وکیل تا سقف تعرفه قابل مطالبه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

حق الوکاله وکیل تا سقف تعرفه قابل مطالبه است