مشاوره حقوقی رایگان - مهریه زن فوت شده

سلام دخترم سال 90 ازدواج کرد مهریه اش پنج کیلو طلا بود امسال فوت کرده آیا مهریه به قیمت روز حساب میشود یابه قیمت سال 90؟آیا به جای مهریه دخترم اگر داماد توان پرداخت نداشته باشد میتوانم فرزند دخترم رااز اوبگیرم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر مهریه را صرفا می‌توان از داماد مطالبه کرد به نرخ سال 90 محاسبه خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مهریه به نرخ روز محاسبه می‌گردد همان طلاست

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

مهریه عین معین است و وجه رایج نیست تا بروز محاسبه شود و زوج ملکف است سهم الارث شما را به میزان طلای مهریه بپردازد در پاسخ به سوال دوم خیر مگر توافق شود

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام به نرخ روز، امکان هر گونه توافقی وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که مهریه طلا بوده و به نرخ روز حساب می‌شود اگر ایشان توان پرداخت نداشته باشد می‌تواند به صورت اقساط آن را پرداخت نماید

اما حضانت فرزند ارتباطی به موضوع مالی ندارد