مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین و اعمال ماده 477

در خصوص تنها منزل مسکونی بنده که از بابت در اجرای احکام مهریه توقیف و مزایده و انتقال سند شده ،دادخواست ابطال عملیات اجرایی دادم متاسفانه قرار عدم استماع صادر شده و عملا راهی دیگه برای بنده نمانده در حالی که کل وکلا و قضات استان میدونن در این پرونده خلاف شده و متاسفانه هیچ راهی برای برگشت وجود نداره آیا دادخواست اعمال ماده 477 برای این موضوع قابل ارائه میباشد؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر حکم قطعی صادر شده می توانید تقاضای اعمال ماده 477 را به رییس دادگستری استان تقدیم نمایید . تشخیص ایشان ملاک عمل است .