مشاوره حقوقی رایگان - نصب سنگ دیوار پارکینگ ها

سلام، ما در یک ساختمان 30 واحدی مالک هستیم مدیر ساختمان دیوار های پارکینگ ها را سنگ کرده و میخاهد دوربین در پارکینگ ها نیز نصب کند، با اینکه ما مخالفت کردیم ایشان پارکینگ ما را نیز سنگ نصب کرده و الان مطالبه هزینه هم سنگ نصب شده و هم‌دوربین را کرده، همه واحد ها به جز 3 واحد موافقط کرده اند، ایا دادگاه ما را مجبور به پرداخت این هزینه ها میکند یا خیر؟؟؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر هیئت مدیره وجود دارد و اساسنامه دارید ملاک تصمیم آن هیئت ملاک عمل است .