مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خورد شدگی استخوان

سلام. آخر سال 89 ماشین زد ران پا مو شکست و .الان جوش نخورده 5سانت پا م کوتاه شده باید دوباره عمل بشم.15روز مونده به عید1402 دادگاه 200میلیون دیه حکم داد منم اعتراض دادم هم دیه بمونه به سال 1402 و هم دوباره برم پزشک قانونی. رفتم 4درصد بیشتر کردن.الان می‌خوام وکیل بگیرم ولی دادگاه میگه وکیل لازم نداری.الان میشه بگین من چیکار کنم.خیلی ممنون میشم جواب بدید.یا بی زحمت یه وکیل تو شهر تبریز برام معرفی کنید.ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اختیار نمودن وکیل حق قانونی شما است دادگاه نمی تواند مانع شما شود ، از طریق سایت دادراه می توانید از بین وکلای شهر خودتان وکیل مورد نظر را انتخاب نمایید، در خصوص دیه ملاک نظر پزشکی قطعی قانونی می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
هزینه های درمان زاید بر دیه قابل مطالبه است