مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه

با سلام. همسر بنده 4 سال پیش در سندی عادی با امضا و اثر انگشت مهریه را به من بخشیده و در همان برگه عنوان شده بدلیل مخالفت پدر و مادرش و اینکه عقدنامه توسط آنها ضبط شده اقدام رسمی انجام نشده است. ایشون دوسال پیش رابطه نامشروع پیامکی و... داشته و در دست نوشته ایی به دستخط خودش اقرار به این موضوع کرده و گفته که اگر تکرار شود همسرم حق دارد مرا طلاق دهد و امضا و اثر انگشت زده تا اینکه 8 ماه پیش ارتباط تلفنی نامشروع با شخصی پیدا کرده که مکالمات ضبط شده آنها را دارم. به نظر شما با این سه سند میتوانم برای طلاق بدون پرداخت مهریه اقدام کنم. ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. دستنوشته عادی در دادگاه معتبر نیست مگر اینکه خودش اقرار کند.
هیچ چیزی جلو مهریه را نمیگیرد.