مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بدون دریافت پیام حجاب

با سلام دیروز خودروی من را در خیابان توقیف کردند به علت بدحجابی 4 روز قبل.من تا حالا هیچ اخطار یا پیامای نداشتم و تا امروز هم هیچ بی حجابی یا تعهدی هم نداده ام.میخوام بدونم مگه اولین مرحله توقیف تازه بعد از تعهد توقیف سیستمی نیست؟دوما کلید را در کلانتری از من گرفتند که خودشون ببرن پارکینگ ولی امروز که مراجعه کردم کلانتری هیچ کس نمیدونستم ماشین کجا است و آیا من خودم نباید ماشین را میبردم پارکینگ و اینکه خودشون بردن قانونی است یا خیر؟اگر این کار و توقیف بدون اطلاع غیر قانونی باشه من میتونم شکایت کنم و به چه مرجعی

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با 197 بازرسی فراجا تماس بگیرید اگر ماشین توقیف شده می بایست به شما رسید می دادند ، به رییس کلانتری نیز مراجعه نمایید .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق بازرسی فراجا پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

شما باید به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق امنیت اخلاقی و بازرسی فرجا پیگیری نمایید.