مشاوره حقوقی رایگان - خریدن زمین شریکی

سلام زمینی شریکی خریداری کردیم و اسم بنده داخل قولنامه نوشته نشده الان شریکم زمینو فروخته من باید چیکار کنم چیزی هم به عنوان مدرک ندارم فقط شاهد دارن.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر مدرکی ندارید در اصل شریک نمی باشید ولی اگر پولی به وی داده اید می توانید مسترد کنید ،
لطفا حضوری با وکیل دادگستری محل خود با ارائه مدارک مشاوره نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات و گفتگوی متقابل است

امکان اقامه دادخواست اثبات شراکت
و اثبات مالکیت وجود خواهد داشت و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهدی برای اثبات ادعا است باید دادخواست اثبات مالکیت مشاعی دهید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، اثبات شراکت و مالکیت مشاعی با ارائه دلایل لازم امکان پذیر است ، پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید